Pasta met Artisjok en Tomaat

Pasta met Artisjok en Tomaat
Ingrediënten: fusilli, zout, 1 ui, 3 chipolataworstjes, 1 blik tomaatblokjes, 1 blik artisjokharten, 150 ml bouillon, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de fusilli in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met het worstjes van 3 ontvelde chipolataworstjes. Bak het vlees bruin. Snij de artisjokharten uit 1 blik in vieren. Voeg 1 blik tomaatblokjes, de artisjokharten en 150 ml bouillon toe. Breng kort aan de kook en laat het geheel vervolgens 10 minuten op laag vuur gaar worden. Serveer met de fusilli en geraspte kaas. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat