Pasta met Artisjok en Tomaat

Pasta met Artisjok en Tomaat
Ingrediënten: fusilli, zout, 1 ui, 3 chipolataworstjes, 1 blik tomaatblokjes, 1 blik artisjokharten, 150 ml bouillon, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de fusilli in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met het worstjes van 3 ontvelde chipolataworstjes. Bak het vlees bruin. Snij de artisjokharten uit 1 blik in vieren. Voeg 1 blik tomaatblokjes, de artisjokharten en 150 ml bouillon toe. Breng kort aan de kook en laat het geheel vervolgens 10 minuten op laag vuur gaar worden. Serveer met de fusilli en geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel