Pasta met Artisjok en Tomaat

Pasta met Artisjok en Tomaat

Pasta met Artisjok en Tomaat
Ingrediënten: fusilli, zout, 1 ui, 3 chipolataworstjes, 1 blik tomaatblokjes, 1 blik artisjokharten, 150 ml bouillon, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de fusilli in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met het worstjes van 3 ontvelde chipolataworstjes. Bak het vlees bruin. Snij de artisjokharten uit 1 blik in vieren. Voeg 1 blik tomaatblokjes, de artisjokharten en 150 ml bouillon toe. Breng kort aan de kook en laat het geheel vervolgens 10 minuten op laag vuur gaar worden. Serveer met de fusilli en geraspte kaas. Eet smakelijk!

0
(30 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top