Spaghetti met Gemengde Paddenstoelen en Worst

Spaghetti met Gemengde Paddenstoelen en Worst
Ingrediënten: spaghetti, zout, 6 chipolataworstjes, 1 ui, 250 gram champignons, 100 gram oesterzwammen, 100 gram shiitakes, scheutje witte wijn,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout al dente. Haal het vel van 6 chipolataworstjes. Bak de chipolataworstjes bruin en rul in hete boter. Voeg 1 gesnipperde ui toe en bak even mee. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons, 100 gram gescheurde oesterzwammen en 100 gram in plakjes gesneden shiitakes toe. Roerbak tot de paddenstoelen zacht zijn. Voeg een scheutje witte wijn toe en laat de alcohol verdampen. Breng op smaak met wat zout. Serveer met de spaghetti en eventueel wat geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel