Fusilli met Kapucijners en Ontbijtspek

Fusilli met Kapucijners en Ontbijtspek
Ingrediënten: fusilli, zout, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 1 potje jonge kapucijners, 2 eetlepels appelstroop,

Aantal personen: 3

Kook de fusilli in kokend water met wat zout beetgaar. Bak in een hete koekenpan 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 1 gesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal toe en bak tot de ui zacht is. Voeg 1 uitgelekt potje kapucijners en 2 eetlepels appelstroop, roer het even. Zet het vuur lager en laat het in een minuut of 5 gaar worden. Serveer met de fusilli. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat