Fusilli met Kapucijners en Ontbijtspek

Fusilli met Kapucijners en Ontbijtspek
Ingrediënten: fusilli, zout, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 1 potje jonge kapucijners, 2 eetlepels appelstroop,

Aantal personen: 3

Kook de fusilli in kokend water met wat zout beetgaar. Bak in een hete koekenpan 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 1 gesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal toe en bak tot de ui zacht is. Voeg 1 uitgelekt potje kapucijners en 2 eetlepels appelstroop, roer het even. Zet het vuur lager en laat het in een minuut of 5 gaar worden. Serveer met de fusilli. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>