Fusilli met Kapucijners en Ontbijtspek

Fusilli met Kapucijners en Ontbijtspek

Fusilli met Kapucijners en Ontbijtspek
Ingrediƫnten: fusilli, zout, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 1 potje jonge kapucijners, 2 eetlepels appelstroop,

Aantal personen: 3

Kook de fusilli in kokend water met wat zout beetgaar. Bak in een hete koekenpan 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 1 gesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal toe en bak tot de ui zacht is. Voeg 1 uitgelekt potje kapucijners en 2 eetlepels appelstroop, roer het even. Zet het vuur lager en laat het in een minuut of 5 gaar worden. Serveer met de fusilli. Eet smakelijk!

0
(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top