Fusilli met Kapucijners en Ontbijtspek

Fusilli met Kapucijners en Ontbijtspek
Ingrediënten: fusilli, zout, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 1 potje jonge kapucijners, 2 eetlepels appelstroop,

Aantal personen: 3

Kook de fusilli in kokend water met wat zout beetgaar. Bak in een hete koekenpan 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 1 gesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal toe en bak tot de ui zacht is. Voeg 1 uitgelekt potje kapucijners en 2 eetlepels appelstroop, roer het even. Zet het vuur lager en laat het in een minuut of 5 gaar worden. Serveer met de fusilli. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel