Blinde Vinken in Biersaus

Blinde Vinken in Biersaus
Ingrediënten: 1 sjalotje, gedroogde salie, peterselie, 1 eetlepel mosterd, 2 runderschnitzels, zout, peper, coburger ham, 2 uien, 1 flesje donker bier,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Maak een mengsel van 1 fijngehakt sjalotje, gedroogde salie, peterselie en 1 eetlepel mosterd. Kruid 2 runderschnitzels met zout en peper. Bestrijk beide runderschnitzels met het mosterdmengsel. Rol de runderschnitzels op en omwikkel met coburger ham. Bind het vast met keukentouw. Bak de blinde vinken rondom bruin in hete boter. Haal de blinde vinken uit de pan en leg ze in een ovenschaal. Bak in het achtergebleven vet 2 gesnipperde uien op middelhoog vuur tot de uien lichtbruin zijn. Voeg 1 flesje donker bier toe en laat de alcohol verdampen. Giet de biersaus in de ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer met bijvoorbeeld gebakken aardappelen en een salade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel