Bleke Brownie

Bleke Brownie

Ingrediënten: 140 gram boter, 400 gram lichtbruine basterdsuiker, 1 zakje vanillesuiker, 3 eieren, 300 gram bloem, bakpoeder, zout, 50 gram pure chocolade, 50 gram witte chocolade,

Verwarm de oven voor op 165 graden (hetelucht). Smelt 140 gram boter. Voeg als de boter gesmolten is 400 gram lichtbruine basterdsuiker toe en laat de basterdsuiker smelten. Laat het geheel afkoelen. Voeg 1 zakje vanillesuiker en 3 losgeklopte eieren toe en klop licht. Voeg 300 gram bloem, een snuf bakpoeder en wat zout toe. Spatel het voorzichtig om. Doe het mengsel in een met bakpapier bekleed brownieblik. Strooi er 50 gram fijngehakte pure chocolade en 50 gram fijngehakte witte chocolade over. Zet het bakblik ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Laat het goed afkoelen. Smul ze!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel