Bleke Brownie

Bleke Brownie
Ingrediënten: 140 gram boter, 400 gram lichtbruine basterdsuiker, 1 zakje vanillesuiker, 3 eieren, 300 gram bloem, bakpoeder, zout, 50 gram pure chocolade, 50 gram witte chocolade,

Verwarm de oven voor op 165 graden (hetelucht). Smelt 140 gram boter. Voeg als de boter gesmolten is 400 gram lichtbruine basterdsuiker toe en laat de basterdsuiker smelten. Laat het geheel afkoelen. Voeg 1 zakje vanillesuiker en 3 losgeklopte eieren toe en klop licht. Voeg 300 gram bloem, een snuf bakpoeder en wat zout toe. Spatel het voorzichtig om. Doe het mengsel in een met bakpapier bekleed brownieblik. Strooi er 50 gram fijngehakte pure chocolade en 50 gram fijngehakte witte chocolade over. Zet het bakblik ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Laat het goed afkoelen. Smul ze!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat