Pasta met Doperwten en Paprika

Pasta met Doperwten en Paprika

Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 1 gele paprika, 150 gram doperwten, 1 tomaat, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel suiker, 100 ml bouillon, ketjap manis, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak in hete olie, 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook, tijm naar smaak en 1 gesneden gele paprika tot de ui lichtbruin is. Voeg 150 gram doperwten, 1 in blokjes gesneden tomaat, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel suiker en 100 ml bouillon toe. Breng op smaak met ketjap manis. Laat het geheel 5 minuten zachtjes pruttelen. Serveer met de spaghetti en strooi er geraspte kaas over. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>