Pasta met Doperwten en Paprika

Pasta met Doperwten en Paprika
Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 1 gele paprika, 150 gram doperwten, 1 tomaat, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel suiker, 100 ml bouillon, ketjap manis, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak in hete olie, 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook, tijm naar smaak en 1 gesneden gele paprika tot de ui lichtbruin is. Voeg 150 gram doperwten, 1 in blokjes gesneden tomaat, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel suiker en 100 ml bouillon toe. Breng op smaak met ketjap manis. Laat het geheel 5 minuten zachtjes pruttelen. Serveer met de spaghetti en strooi er geraspte kaas over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel