Pasta met Doperwten en Paprika

Pasta met Doperwten en Paprika
Ingrediƫnten: spaghetti, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 1 gele paprika, 150 gram doperwten, 1 tomaat, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel suiker, 100 ml bouillon, ketjap manis, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak in hete olie, 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook, tijm naar smaak en 1 gesneden gele paprika tot de ui lichtbruin is. Voeg 150 gram doperwten, 1 in blokjes gesneden tomaat, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel suiker en 100 ml bouillon toe. Breng op smaak met ketjap manis. Laat het geheel 5 minuten zachtjes pruttelen. Serveer met de spaghetti en strooi er geraspte kaas over. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat