La Place in Almere

Pizza met serrano ham pizza quattro stagione

Vandaag shoppen in Almere en daarbij geluncht in de La Place. We hebben allebei een pizza genomen. Een pizza met verse bodem waarbij de tomatensaus en het andere beleg er nog gewoon op moesten. Michel nam de pizza quatro stagione met salami, paprika, tomaat, champignons en kaas en zelf nam ik de pizza serranoham, met serranoham, tomaat, mozzarella en mascarpone. Beide pizza waren rijkelijk bestrooit met rucola. In ieder geval waren de pizza’s wel lekker!

La Place
Citadel 16
1315 VL Almere


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel