Indische Kip

Indische Kip
Ingrediënten: 2 kipfilets, 2 uien, 1 teentje knoflook, 100 ml water, 2 eetlepels azijn, 4 eetlepels tomatenketchup, 4 eetlepels ketjap manis, 4 eetlepels pindakaas, 125 gram taugé, 1 eetlepel basterdsuiker,

Aantal personen: 2

Bak 2 in blokjes gesneden kipfilet bruin in hete boter. Voeg 2 gesnipperde uien en 1 fijngehakte teentje knoflook toe en roerbak tot de ui zacht is. Voeg 100 ml water, 2 eetlepels azijn, 4 eetlepels tomatenketchup, 4 eetlepels ketjap manis en 4 eetlepels pindakaas toe. Roer goed door en laat het vervolgens op middelhoog vuur 10 minuten pruttelen. Voeg op het laatst 125 gram taugé en 1 eetlepel basterdsuiker toe en roerbak nog 5 minuten mee. Lekker met bijvoorbeeld bami. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>