Schnitzel met Champignons en Zongedroogde Tomaten

Schnitzel met Champignons en Zongedroogde Tomaten
Ingrediënten; 2 schnitzels, zout, peper, 2 plakjes coburger ham, 1 ui, 1 teentje knoflook, 250 gram champignons, 4 zongedroogde tomaten, 250 ml kookroom,

Aantal personen: 2

Kruid 2 schnitzels met zout en peper. Rol de schnitzels op en omwikkel beide schnitzels met een plakje coburger ham. Bak de schnitzelrolletjes rondom bruin en haal het uit de pan. Bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons en 4 fijngehakte zongedroogde tomaten toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg 250 ml kookroom toe, breng de saus op smaak met zout en peper. Leg de schnitzelrolletjes terug in de pan en laat de kookroom op middelhoog vuur in koken in ongeveer 15 minuten. Serveer met gebakken aardappelschijfjes. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat