Schnitzel met Champignons en Zongedroogde Tomaten

Schnitzel met Champignons en Zongedroogde Tomaten
Ingrediënten; 2 schnitzels, zout, peper, 2 plakjes coburger ham, 1 ui, 1 teentje knoflook, 250 gram champignons, 4 zongedroogde tomaten, 250 ml kookroom,

Aantal personen: 2

Kruid 2 schnitzels met zout en peper. Rol de schnitzels op en omwikkel beide schnitzels met een plakje coburger ham. Bak de schnitzelrolletjes rondom bruin en haal het uit de pan. Bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons en 4 fijngehakte zongedroogde tomaten toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg 250 ml kookroom toe, breng de saus op smaak met zout en peper. Leg de schnitzelrolletjes terug in de pan en laat de kookroom op middelhoog vuur in koken in ongeveer 15 minuten. Serveer met gebakken aardappelschijfjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel