Hartige Croissants

Hartige Croissants
Ingrediënten: croissantdeeg, 4 plakjes cheddar cheese, 4 runderchipolata’s, 1 ei, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Rol het croissantdeeg uit en en leg op elk stuk een plakje cheddar cheese. Prik gaatjes in het vel van 4 runderchipolata’s en leg dit op de cheddar cheese. Rol de croissants op en leg ze op een bakplaat. Bestrijk de croissants met geklutst ei en strooi er daarna geraspte kaas over. Zet de bakplaat ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer met een salade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel