Taco Ovenschotel

Taco Ovenschotel
Ingrediënten: 1 blik tomaatblokjes, 1 ui, 1 rode paprika, 50 ml chilisaus, scheutje ketjap manis, 100 gram taco chips, mozzarella, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng 1 blik tomaatblokjes met 1 gesnipperde ui, 1 gesneden rode paprika, 50 ml chilisaus en een scheutje ketjap manis naar smaak. Doe dit in een ovenschaal. Doe hierbij 100 gram taco chips en strooi er stukjes mozzarella en geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel