Mie met Peultjes en Worst

Mie met Peultjes en Worst
Ingrediënten: mie, 3 bosuien, gemberpoeder, 3 chipolataworstjes, 200 gram peultjes, 4 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel oestersaus, 1 eetlepel ketjap manis,

Aantal personen: 2

Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 3 in ringen gesneden bosuien met gemberpoeder naar smaak tot het gaat geuren. Ontvel ondertussen 3 chipolataworstjes. Voeg het worstvlees toe aan de bosuien en bak het rul. Voeg 200 gram in stukjes gesneden peultjes toe en roerbak ongeveer 5 minuten. Maak een saus van 4 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel oestersaus en 1 eetlepel ketjap manis. Voeg dit toe aan de peultjes. Warm het geheel goed door. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel