Spaghetti met Doperwten en Ontbijtspek

Spaghetti met Doperwten en Ontbijtspek
Ingrediënten: spaghetti, zout, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 200 gram doperwten, 200 ml bouillon, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti al dente in kokend water met wat zout. Bak in een hete wok 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg vervolgens 1 gesnipperde ui toe en roerbak tot de ui zacht is. Voeg 200 gram doperwten en 200 ml bouillon toe. Breng aan de kook en laat het vervolgens 10 minuten zachtjes inkoken. Serveer het geheel met de spaghetti. Strooi er geraspte kaas over. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


1 reactie op “Spaghetti met Doperwten en Ontbijtspek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat