Spaghetti met Doperwten en Ontbijtspek

Spaghetti met Doperwten en Ontbijtspek
Ingrediënten: spaghetti, zout, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 200 gram doperwten, 200 ml bouillon, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti al dente in kokend water met wat zout. Bak in een hete wok 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg vervolgens 1 gesnipperde ui toe en roerbak tot de ui zacht is. Voeg 200 gram doperwten en 200 ml bouillon toe. Breng aan de kook en laat het vervolgens 10 minuten zachtjes inkoken. Serveer het geheel met de spaghetti. Strooi er geraspte kaas over. Eet smakelijk!


Één reactie op “Spaghetti met Doperwten en Ontbijtspek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel