Kip Kerrie met Rijst

Kip Kerrie met Rijst

Ingrediënten: rijst, 1 kipfilet, zout, kerriepoeder, 1 teentje knoflook, 1 prei, 250 gram champignons, 200 ml kokosmelk, peper,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Snij 1 kipfilet in blokjes en kruid het met zout en kerriepoeder. Bak de kipfilet blokjes bruin in hete olie. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 in ringen gesneden prei en 250 gram in plakjes gesneden champignons. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg 200 ml kokosmelk toe en breng op smaak met kerriepoeder en peper. Laat het geheel zachtjes 5 minuten inkoken. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *