Kip Kerrie met Rijst

Kip Kerrie met Rijst
Ingrediënten: rijst, 1 kipfilet, zout, kerriepoeder, 1 teentje knoflook, 1 prei, 250 gram champignons, 200 ml kokosmelk, peper,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Snij 1 kipfilet in blokjes en kruid het met zout en kerriepoeder. Bak de kipfilet blokjes bruin in hete olie. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 in ringen gesneden prei en 250 gram in plakjes gesneden champignons. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg 200 ml kokosmelk toe en breng op smaak met kerriepoeder en peper. Laat het geheel zachtjes 5 minuten inkoken. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel