Stoofpotje met Sperziebonen

Stoofpotje met Sperziebonen

Ingrediënten: 500 gram riblappen, 1 wortel, 2 uien, 1 eetlepel grove mosterd, 3 eetlepels appelstroop, 500 ml bouillon, 300 gram sperziebonen,

Aantal personen: 3

Bak 600 gram in blokjes gesneden riblappen bruin in hete boter. Voeg 1 gesneden wortel en 2 gesnipperde uien toe en bak mee tot de uien zacht zijn. Voeg 1 eetlepel grove mosterd, 3 eetlepels appelstroop en 500 ml bouillon toe. Breng alles al roerend aan de kook. Zet het vuur lager en laat het 2 uur zachtjes pruttelen. Voeg dan 300 gram sperziebonen toe en laat het in een half uur zachtjes mee koken. Serveer met gebakken aardappelschijfjes. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>