Stoofpotje met Sperziebonen

Stoofpotje met Sperziebonen
Ingrediënten: 500 gram riblappen, 1 wortel, 2 uien, 1 eetlepel grove mosterd, 3 eetlepels appelstroop, 500 ml bouillon, 300 gram sperziebonen,

Aantal personen: 3

Bak 600 gram in blokjes gesneden riblappen bruin in hete boter. Voeg 1 gesneden wortel en 2 gesnipperde uien toe en bak mee tot de uien zacht zijn. Voeg 1 eetlepel grove mosterd, 3 eetlepels appelstroop en 500 ml bouillon toe. Breng alles al roerend aan de kook. Zet het vuur lager en laat het 2 uur zachtjes pruttelen. Voeg dan 300 gram sperziebonen toe en laat het in een half uur zachtjes mee koken. Serveer met gebakken aardappelschijfjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel