Stoofpotje met Sperziebonen

Stoofpotje met Sperziebonen
Ingrediënten: 500 gram riblappen, 1 wortel, 2 uien, 1 eetlepel grove mosterd, 3 eetlepels appelstroop, 500 ml bouillon, 300 gram sperziebonen,

Aantal personen: 3

Bak 600 gram in blokjes gesneden riblappen bruin in hete boter. Voeg 1 gesneden wortel en 2 gesnipperde uien toe en bak mee tot de uien zacht zijn. Voeg 1 eetlepel grove mosterd, 3 eetlepels appelstroop en 500 ml bouillon toe. Breng alles al roerend aan de kook. Zet het vuur lager en laat het 2 uur zachtjes pruttelen. Voeg dan 300 gram sperziebonen toe en laat het in een half uur zachtjes mee koken. Serveer met gebakken aardappelschijfjes. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat