Varkenshaas Spies

Varkenshaas Spies
Ingrediënten: 2 varkenshaasjes, 100 gram ontbijtspek, 2 uien,

Aantal personen: 3

Snij 2 varkenshaasjes in plakjes. Omwikkel de helft van de plakjes varkenshaas met plakjes ontbijtspek. Snij 2 uien in schijven. Prik op de spies om en om de varkenshaas en een schijfje varkenshaas. Bak de varkenhaas spiesjes bruin op middelhoog vuur in ongeveer een kwartier. Serveer met een salade en friet. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel