Salade met Kip en Cashewnoten

Salade met Kip en Cashewnoten
Ingrediënten: sla, 150 gram reepjes kipfilet (reeds gekookt), 100 gram komkommer, 1 tomaat, 50 gram cashewnoten, 3 eetlepels zoete chilisaus, 1 theelepel sojasaus,

Aantal personen: 3

Was de sla (als je een verse krop hebt) en doe het in een schaal. Voeg daar aan toe 150 gram reepjes kipfilet (reeds gekookt), 100 gram in reepjes gesneden komkommer, 1 in blokjes gesneden tomaat en 50 gram cashewnoten. Maak een dressing van 3 eetlepels zoete chilisaus en 1 theelepel sojasaus en meng dit door de salade. Serveer met bijvoorbeeld aardappelbolletjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel