Salade met Kip en Cashewnoten

Salade met Kip en Cashewnoten
Ingrediƫnten: sla, 150 gram reepjes kipfilet (reeds gekookt), 100 gram komkommer, 1 tomaat, 50 gram cashewnoten, 3 eetlepels zoete chilisaus, 1 theelepel sojasaus,

Aantal personen: 3

Was de sla (als je een verse krop hebt) en doe het in een schaal. Voeg daar aan toe 150 gram reepjes kipfilet (reeds gekookt), 100 gram in reepjes gesneden komkommer, 1 in blokjes gesneden tomaat en 50 gram cashewnoten. Maak een dressing van 3 eetlepels zoete chilisaus en 1 theelepel sojasaus en meng dit door de salade. Serveer met bijvoorbeeld aardappelbolletjes. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat