Spaghetti met Kipfilet en Gemengde Paddenstoelen

Spaghetti met Kipfilet en Gemengde Paddenstoelen
Ingrediënten: spaghetti, zout, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 kipfilet, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 200 gram gemengde paddenstoelen, scheutje witte wijn, basilicum, peper,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak in een hete wok 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet, 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal bak tot de kipfilet bruin is. Voeg vervolgens 200 gram gemengde paddenstoelen toe en roerbak tot het zacht is. Voeg een scheutje witte wijn toe en laat de alcohol verdampen. Breng op smaak met zout en peper en doe er verse basilicum naar eigen smaak bij. Doe er op je bord eventueel geraspte kaas bij. Eet Smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel