Spaghetti met Kipfilet en Gemengde Paddenstoelen

Spaghetti met Kipfilet en Gemengde Paddenstoelen
Ingrediƫnten: spaghetti, zout, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 kipfilet, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 200 gram gemengde paddenstoelen, scheutje witte wijn, basilicum, peper,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak in een hete wok 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet, 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal bak tot de kipfilet bruin is. Voeg vervolgens 200 gram gemengde paddenstoelen toe en roerbak tot het zacht is. Voeg een scheutje witte wijn toe en laat de alcohol verdampen. Breng op smaak met zout en peper en doe er verse basilicum naar eigen smaak bij. Doe er op je bord eventueel geraspte kaas bij. Eet Smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat