Spaghetti met Courgette en Gehakt

Spaghetti met Courgette en Gehakt
Ingrediënten: spaghetti, zout, 200 gram gehakt, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 courgette, 1 tomaat, kaneelpoeder, paprikapoeder, 100 ml bouillon, 3 eetlepels tomatenketchup,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 200 gram gehakt bruin. Voeg 1 gesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook toe en roerbak tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette en 1 in blokjes gesneden trostomaat toe. Roerbak tot de courgette zacht is. Breng op smaak met kaneelpoeder en paprikapoeder. Voeg vervolgens 100 ml bouillon en 3 eetlepels tomatenketchup toe, breng het kort aan de kook en laat het nog 5 minuten pruttelen. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!


1 reactie op “Spaghetti met Courgette en Gehakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel