Spaghetti met Courgette en Gehakt

Spaghetti met Courgette en Gehakt
Ingrediënten: spaghetti, zout, 200 gram gehakt, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 courgette, 1 tomaat, kaneelpoeder, paprikapoeder, 100 ml bouillon, 3 eetlepels tomatenketchup,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 200 gram gehakt bruin. Voeg 1 gesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook toe en roerbak tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette en 1 in blokjes gesneden trostomaat toe. Roerbak tot de courgette zacht is. Breng op smaak met kaneelpoeder en paprikapoeder. Voeg vervolgens 100 ml bouillon en 3 eetlepels tomatenketchup toe, breng het kort aan de kook en laat het nog 5 minuten pruttelen. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


1 reactie op “Spaghetti met Courgette en Gehakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat