Pitabroodjes met Kipfilet en Sla


Ingrediënten: 6 pitabroodjes, 2 kipfilets, komijnpoeder, kaneel, zout, sla, komkommer, knoflooksaus,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor voor de pitabroodjes. Bak de pitabroodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snij 2 kipfilets in blokjes en kruid de kipfiletblokjes met komijnpoeder, kaneel en zout naar eigen smaak. Bak de kipfiletblokjes bruin in hete olie. Snij de pitabroodjes open en vul het sla, wat plakjes komkommer en de kipfiletblokjes. Doe er knoflooksaus over en serveer (lekker makkelijk op een warme zomerse dag!). Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat