Pitabroodjes met Kipfilet en Sla


Ingrediënten: 6 pitabroodjes, 2 kipfilets, komijnpoeder, kaneel, zout, sla, komkommer, knoflooksaus,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor voor de pitabroodjes. Bak de pitabroodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snij 2 kipfilets in blokjes en kruid de kipfiletblokjes met komijnpoeder, kaneel en zout naar eigen smaak. Bak de kipfiletblokjes bruin in hete olie. Snij de pitabroodjes open en vul het sla, wat plakjes komkommer en de kipfiletblokjes. Doe er knoflooksaus over en serveer (lekker makkelijk op een warme zomerse dag!). Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel