Spaghetti met Spinazie, Walnoot en Crème Fraîche

Spaghetti met Spinazie, Walnoot en Creme Fraiche

Ingrediënten: spaghetti, zout, 300 gram spinazie, 1 teentje knoflook, 100 ml crème fraîche, 75 gram geraspte kaas, peper, walnoten,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Wok de spinazie tot het geslonken is. Voeg 1 uitgeperst teentje knoflook toe en roerbak even mee. Voeg vervolgens 100 ml crème fraîche en 75 gram geraspte kaas toe. Laat dit smelten en breng op smaak met zout en peper. Serveer de spinazie met de spaghetti. Doe er op je bord nog wat walnoten bij. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>