Brasserie De Trechter in Sittard

lasagne de trechter sittard sate de trechter sittard

Na het NK wielrennen in Heerlen richting Sittard gereden. Net voor sluitingstijd kwamen we op het terras van Brasserie de Trechter te zitten en gelukkig konden we nog wat van de menukaart bestellen. Ik koos voor een lasagne en Michel voor een saté ‘De Trechter’ met frites. Snelle service en lekker gegeten. Verder op de terugweg naar Veenendaal bij MacDonalds een heerlijke milkshake gehaald (Maar wat is het daar druk zeg op zondagavond).

Brasserie de Trechter
Markt 19
6131 EK Sittard
Tel: 046-4514587


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel