Noedels met Broccoli, Cashewnoten en Zoete Chilisaus

Noedels met Broccoli, Cashewnoten en Zoete Chilisaus
Ingrediënten: broccoli, noedels, 200 gram hamblokjes, 1 ui, 200 gram champignons, 100 ml zoete chilisaus, 100 gram cashewnoten,

Aantal personen: 3

Kook 1 in roosjes gesneden broccoli beetgaar in kokend water met wat zout. Bereid de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 200 gram hamblokjes en 1 gesnipperde ui tot de ui glazig is. Voeg 200 gram champignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg de broccoliroosjes en 100 ml zoete chilisaus toe. Warm het geheel even door. Roer er als laatste 100 gram cashewnoten door. Serveer met de noedels. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel