Noedels met Broccoli, Cashewnoten en Zoete Chilisaus

Noedels met Broccoli, Cashewnoten en Zoete Chilisaus
Ingrediƫnten: broccoli, noedels, 200 gram hamblokjes, 1 ui, 200 gram champignons, 100 ml zoete chilisaus, 100 gram cashewnoten,

Aantal personen: 3

Kook 1 in roosjes gesneden broccoli beetgaar in kokend water met wat zout. Bereid de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 200 gram hamblokjes en 1 gesnipperde ui tot de ui glazig is. Voeg 200 gram champignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg de broccoliroosjes en 100 ml zoete chilisaus toe. Warm het geheel even door. Roer er als laatste 100 gram cashewnoten door. Serveer met de noedels. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat