Spaghetti met Courgette, Tomaat en Ontbijtspek

Spaghetti met Courgette, tomaat en Ontbijtspek
Ingrediënten: spaghetti, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 flinke courgette, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 1 blik tomaatblokjes, suiker, rode wijnazijn, 1 bouillonblokje, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout beetgaar. Bak in een hete wok 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette, 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal toe. Roerbak ongeveer 4 minuten. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel suiker, een scheutje rode wijnazijn en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Laat het 10 minuten pruttelen. Serveer met de spaghetti en geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel