Ovenpasta met Doperwten en Ontbijtspek

Ovenpasta met Doperwten en Ontbijtspek
Ingrediënten: macaroni, zout, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 200 gram doperwten, 1 eetlepel mosterd, 200 gram MonChou, basilicum, 75 gram geraspte oude kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook de macaroni in kokend water met wat zout beetgaar. Bak in een hete wok 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 1 gesnipperde ui toe en roerbak tot de ui zacht is. Voeg 200 gram doperwten toe en roerbak even mee. Laat vervolgens 200 gram MonChou, basilicum naar smaak en 50 gram geraspte kaas toe. Roer tot de kaas gesmolten is. Voeg de macaroni toe. Schep alles in een ovenschaal. Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven. De ovenpasta is klaar als de kaas gesmolten is. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat