Ovenpasta met Doperwten en Ontbijtspek

Ovenpasta met Doperwten en Ontbijtspek
Ingrediënten: macaroni, zout, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 200 gram doperwten, 1 eetlepel mosterd, 200 gram MonChou, basilicum, 75 gram geraspte oude kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook de macaroni in kokend water met wat zout beetgaar. Bak in een hete wok 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 1 gesnipperde ui toe en roerbak tot de ui zacht is. Voeg 200 gram doperwten toe en roerbak even mee. Laat vervolgens 200 gram MonChou, basilicum naar smaak en 50 gram geraspte kaas toe. Roer tot de kaas gesmolten is. Voeg de macaroni toe. Schep alles in een ovenschaal. Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven. De ovenpasta is klaar als de kaas gesmolten is. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel