Lunch Wraps

Lunch Wraps

Ingrediënten: 6 wraps, geraspte oude kaas, 2 tomaten, basilicum,

Beleg elke wrap met geraspte oude kaas, schijfjes tomaat en gescheurde basilicum. Vouw de wraps dubbel en bak ze aan beide zijden in de grilpan. De wraps kunnen snel openklappen, daarom is het handig om een bordje tijdens het bakken op de wraps te leggen. Bak de wraps tot de kaas is gesmolten. Een lekker gerecht voor tijdens de lunch! Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel