NH Leeuwenhorst in Noordwijkerhout

noordwijkerhout NH Hotel LeeuwenhorstVandaag hoef ik niet te koken, maar ben ik voor mijn werk ben ik naar een tweedaagse conferentie inclusief ontbijt, lunch en diner overnachting in NH Hotel Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. Het diner bestond uit een buffet, waar anders dan vorig jaar, steeds opnieuw werd aangevuld met nieuwe gerechten. Daarom was het ook smakelijker omdat het niet zo lang op het buffet stond. Erbij hadden ze ook kleine amuses, zoals een blauwschimmelkaasmousse met balsamicogelei en een hazelnootje en op het buffet gehaktballetjes, groentenspiesjes, gevulde champignons, inktvissalade, kipkluifjes, aardappeltjes in verschillende soorten. Als afsluiter allerlei soorten bavarois, mini taartjes en spekkoek! Mjummie.

NH Conferentie Centre Leeuwenhorst
Langelaan 3
2211 XT Noordwijkerhout
Tel: 0252-378888
Fax: 0252-378890


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel