Ethiopisch Restaurant Sunshine in Utrecht

Ethiopisch Restaurant Sunshine - UtrechtVandaag had ik een etentje met de key-users (functioneel beheerders) van de verschillende afdelingen binnen het bedrijf. Er was gekozen voor het Ethiopisch restaurant Sunshine in het centrum van Utrecht. Je kon er kiezen uit verschillende authentieke Ethiopische gerechten welke je zonder bestek moet eten.

In plaats van bestek krijg je een enjera, een Ethiopische pannenkoek die je daarna lekker kan opeten. Ben je vegetarisch dan kan je op de kaart 6 vegetarische hoofdgerechten vinden, en ook de voorgerechten zijn grotendeels vegetarisch. Vooraf had ik de tropische paprikasoep als hoofdgerecht werd er gekozen voor een combinatiegerecht. Hierbij werden 3 grote borden op tafel gezet, waarbij je met een aantal personen van kon eten. Het combinatiegerecht was in ieder geval een aantal gerechten van de kaart. Als achteraf had ik gekozen voor een Dame Blanche. In ieder geval lekker gegeten en een ervaring rijker!

Ethiopisch Restaurant Sunshine
Pauwstraat 11
3512 TG Utrecht
Tel: 030-2232525


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel