Kapucijners met Rode Ui en Cherry Tomaten

Kapucijners met Rode Ui en Cherry Tomaten
Ingrediënten: 2 rode uien, 1 teentje knoflook, kerriepoeder, 180 gram Valess blokjes, 250 gram cherrytomaten, 1 potje kapucijners, 1 eetlepel appelstroop

Aantal personen: 2

Bak 2 gesnipperde rode uien met 1 fijngehakt teentje knoflook en kerriepoeder naar smaak tot de uien zacht zijn. Voeg 180 gram Valess blokjes toe en roerbak even mee. Voeg daarna 250 gram cherrytomaten, 1 uitgelekt potje kapucijners en 1 eetlepel appelstroop toe. Warm het geheel goed door. Serveer met bijvoorbeeld rijst of gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat