Billy Beer in Delft

Billy Beer - Delft

Vandaag hadden we een lezing over de dikke en dunne vegetariër, de historie van vegetarisch eten in Nederland en de nieuwe webcommunity van de vegetariër in Delft. Daarom direct na het werk aanschuiven in de file richting Delft. Omdat we ervoor al afgesproken hadden met Winny van Mam wat eten we vandaag, snel ergens iets gegeten.

We kwamen bij ‘Billy Beer’. Een goedkoop eetcafé waar je in een saloonachtige omgeving wordt aangekeken door tientallen beren. Een beetje vreemde omgeving, maar ja om snel even te eten. Michel heeft er gekozen voor de mixed grill met varkenshaas, kipfilet, entrecote, worstje & spareribs, zelf had ik de Berespies, een spies met varkenshaas, kipfilet, paprika, ui en spek. Erbij waren er frieten, een salade en groenten. Beide werden geserveerd op een plastic snijplank. Ook de sausjes werden geserveerd in een berenbakje. Het was wel lekker, maar na de lezing voelde ik me toch enigszins beschaamd.

Eetcafé Billy Beer
Beestenmarkt 26
2611 GC Delft
Tel: 015-2126390


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel