Kip Krokant Salade

Kip Krokant Salade
Ingrediënten: 2 krokante kipschnitzels, 1 kropje sla, gegrilde paprika, bieslook,

Aantal personen: 2

Bak 2 krokante kipschnitzels aan beide zijden bruin. Snij de krokante kipschnitzels in stukjes. Was de sla en snij de sla. Voeg aan de sla de stukjes krokante kipschnitzels, 1 in stukjes gegrilde paprika en wat bieslook toe. Meng en voeg eventueel wat yoghurtdressing toe. Serveer de salade met Franse frietjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel