Tagliatelle met Gehakt, Champignons en Madeira

Tagliatelle met Gehakt, Champignons en Madeira
Ingrediënten: tagliatelle, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 300 gram gehakt, 1 ui, 1 teentje knoflook, 250 gram champignons, scheutje Madeira, zout, peper,

Aantal personen: 3

Kook de tagliatelle beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in een hete wok 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 300 gram gehakt toe en rul dit bruin. Voeg vervolgens 1 gesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook toe en bak tot de ui zacht is. Voeg daarna 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn, voeg dan een scheutje Madeira toe en laat de alcohol verdampen. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de tagliatelle. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat