Tagliatelle met Gehakt, Champignons en Madeira

Tagliatelle met Gehakt, Champignons en Madeira
Ingrediënten: tagliatelle, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 300 gram gehakt, 1 ui, 1 teentje knoflook, 250 gram champignons, scheutje Madeira, zout, peper,

Aantal personen: 3

Kook de tagliatelle beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in een hete wok 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 300 gram gehakt toe en rul dit bruin. Voeg vervolgens 1 gesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook toe en bak tot de ui zacht is. Voeg daarna 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn, voeg dan een scheutje Madeira toe en laat de alcohol verdampen. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de tagliatelle. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel