Mihoen met Gehakt en Paprika

Mie met Gehakt en Paprika

Ingrediënten: mihoen (rijstvermicelli), 300 gram gehakt, 3 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels zoete chilisaus, 1 rode paprika, 3 bosuien,

Aantal personen: 3

Bereid de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Meng 300 gram gehakt met 3 eetlepels sojasaus en 2 eetlepels zoete chilisaus. Laat dit een kwartiertje staan. Bak daarna het gehakt rul in wat olie. Voeg vervolgens 1 in reepjes gesneden rode paprika en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Roerbak een minuut of 5. Serveer het gehakt met de mihoen. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel