Mihoen met Gehakt en Paprika

Mie met Gehakt en Paprika
Ingrediƫnten: mihoen (rijstvermicelli), 300 gram gehakt, 3 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels zoete chilisaus, 1 rode paprika, 3 bosuien,

Aantal personen: 3

Bereid de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Meng 300 gram gehakt met 3 eetlepels sojasaus en 2 eetlepels zoete chilisaus. Laat dit een kwartiertje staan. Bak daarna het gehakt rul in wat olie. Voeg vervolgens 1 in reepjes gesneden rode paprika en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Roerbak een minuut of 5. Serveer het gehakt met de mihoen. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat