Spaghetti met Doperwten, Zongedroogde Tomaat en Bacon

Pasta met Doperwten, Zongedroogde Tomaat en Bacon
Ingrediƫnten: spaghetti, 50 gram bacon, 1 teentje knoflook, 1 blik tomaatblokjes, 100 ml kookroom, 1 bouillonblokje, 100 gram doperwten, 4 zongedroogde tomaten, 50 gram geraspte kaas, basilicum,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti al dente in kokend water met wat zout. Bak 50 gram in reepjes gesneden bacon knapperig. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook toe en bak kort mee. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes, 100 ml kookroom, 1 verkruimeld bouillonblokje, 100 gram doperwten en 4 fijngehakte zongedroogde tomaten toe. Verwarm 10 minuten door. Voeg als laatste 50 gram geraspte kaas en wat basilicum erdoor en verwarm het nog even goed door. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat