Spaghetti met Doperwten, Zongedroogde Tomaat en Bacon

Pasta met Doperwten, Zongedroogde Tomaat en Bacon
Ingrediënten: spaghetti, 50 gram bacon, 1 teentje knoflook, 1 blik tomaatblokjes, 100 ml kookroom, 1 bouillonblokje, 100 gram doperwten, 4 zongedroogde tomaten, 50 gram geraspte kaas, basilicum,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti al dente in kokend water met wat zout. Bak 50 gram in reepjes gesneden bacon knapperig. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook toe en bak kort mee. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes, 100 ml kookroom, 1 verkruimeld bouillonblokje, 100 gram doperwten en 4 fijngehakte zongedroogde tomaten toe. Verwarm 10 minuten door. Voeg als laatste 50 gram geraspte kaas en wat basilicum erdoor en verwarm het nog even goed door. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel