Gevulde Schnitzelrolletjes

Gevulde Schnitzelrolletjes
Ingrediënten: 2 schnitzels, zout, peper, basilicum, mozzarella, 1 gegrilde paprika, 4 plakjes ontbijtspek,

Aantal personen: 2

Maak 2 schnitzels platter met een deegroller. Bestrooi met zout, peper en fijngehakte basilicum naar smaak. Doe er vervolgens stukjes mozzarella en kleine stukjes gegrilde paprika op. Rol of vouw de schnitzels op. Omwikkel elk schnitzelrolletje met 2 plakjes ontbijtspek. Bind met keukentouw de schnitzellrolletjes vast. Leg de schnitzelrolletjes in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer met gebakken aardappelschijfjes en een salade. Eet smakelijk!


2 reacties op “Gevulde Schnitzelrolletjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel