Cake met een Chocoladetwist

Cake met een Chocoladetwist

Ingrediënten: 150 gram boter, 3 eieren, 1 pak Honig Cake met een chocoladetwist,

Verwarm de oven voor op 150 graden (hetelucht). Mix 150 gram boter met 3 eieren tot een schuimige massa. Voeg de de cakemeel en de chocoladestukjes toe uit het pak Honig cake met een chocoladetwist. Mix eerst langzaam en daarna op hogere snelheid. Vet een cakeblik in met boter. Doe het beslag in het cakeblik. Zet het cakeblik ongeveer 60 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de cake goed afkoelen! Smul ze!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel