Cake met een Chocoladetwist

Cake met een Chocoladetwist

Cake met een Chocoladetwist

Ingrediƫnten: 150 gram boter, 3 eieren, 1 pak Honig Cake met een chocoladetwist,

Verwarm de oven voor op 150 graden (hetelucht). Mix 150 gram boter met 3 eieren tot een schuimige massa. Voeg de de cakemeel en de chocoladestukjes toe uit het pak Honig cake met een chocoladetwist. Mix eerst langzaam en daarna op hogere snelheid. Vet een cakeblik in met boter. Doe het beslag in het cakeblik. Zet het cakeblik ongeveer 60 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de cake goed afkoelen! Smul ze!

0
(225 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top