Pasta met Champignons en Pecannoten

Pasta met Champignons en Pecannoten

Ingrediënten: farfalle, zout, 1 rode paprika, 250 gram champignons, 50 gram gedopte pecannoten, 1 peer, 100 ml kookroom, peper,

Aantal personen: 2

Kook de farfalle in kokend water met wat zout gaar. Bak in een hete wok 1 in reepjes gesneden rode paprika ongeveer 5 minuten. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens nog 50 gram gedopte pecannoten, 1 geschilde en in blokjes gesneden peer en 100 ml kookroom toe. Laat het geheel op laag vuur 5 minuten pruttelen. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de farfalle. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>