Pasta met Champignons en Pecannoten

Pasta met Champignons en Pecannoten
Ingrediƫnten: farfalle, zout, 1 rode paprika, 250 gram champignons, 50 gram gedopte pecannoten, 1 peer, 100 ml kookroom, peper,

Aantal personen: 2

Kook de farfalle in kokend water met wat zout gaar. Bak in een hete wok 1 in reepjes gesneden rode paprika ongeveer 5 minuten. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens nog 50 gram gedopte pecannoten, 1 geschilde en in blokjes gesneden peer en 100 ml kookroom toe. Laat het geheel op laag vuur 5 minuten pruttelen. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de farfalle. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel