Tiramisu

Tiramisu
Ingrediënten: 6 lange vingers, koffielikeur, 2 eieren, 3 eetlepels suiker, 150 gram mascarpone, cacaopoeder,

Aantal personen: 3

Besprenkel 6 lange vingers met koffielikeur. Splits de eieren. Klop 1 eidooier met 1 eetlepel suiker tot het lichtgeel is. Schep dit door 150 gram mascarpone totdat er geen klontjes meer inzitten. Klop 2 eiwitten tot schuim. Spatel het mascarpone mengsel door het schuim. Doe op de bodem van 3 glaasjes stukjes lange vingers. Schep hierop wat van het mascarpone mengsel, leg hierop weer stukjes lange vingers en eindig met een laag mascarpone mengsel. Dek de glaasjes af met een stukje huishoudfolie en zet het minstens een paar uur in de koelkast. Strooi er net voor het serveren nog wat cacaopoeder over. Smul ze!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat