Tiramisu

Tiramisu

Ingrediënten: 6 lange vingers, koffielikeur, 2 eieren, 3 eetlepels suiker, 150 gram mascarpone, cacaopoeder,

Aantal personen: 3

Besprenkel 6 lange vingers met koffielikeur. Splits de eieren. Klop 1 eidooier met 1 eetlepel suiker tot het lichtgeel is. Schep dit door 150 gram mascarpone totdat er geen klontjes meer inzitten. Klop 2 eiwitten tot schuim. Spatel het mascarpone mengsel door het schuim. Doe op de bodem van 3 glaasjes stukjes lange vingers. Schep hierop wat van het mascarpone mengsel, leg hierop weer stukjes lange vingers en eindig met een laag mascarpone mengsel. Dek de glaasjes af met een stukje huishoudfolie en zet het minstens een paar uur in de koelkast. Strooi er net voor het serveren nog wat cacaopoeder over. Smul ze!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel