La Place in Utrecht

La Place - UtrechtRare week deze week, eerst ik een etentje en nu Michel heeft een bbq van zijn werk. Na de kookboekenjacht, die jammer genoeg niets heeft opgeleverd, bij La Place in Hoog Catherijne gegeten. Ik had gekozen voor de Lasagne al Forno Bolognese, een lasagne volgens origineel Italiaans recept met verse pasta, buffelmozzarella, pommodorisaus, verse groenten en kruiden. De lasagne was wel lekker maar jammer genoeg een beetje lauw, maar nog altijd beter dan een magnetron-lasagne. Als dessert had ik het verwendessert. Een mascarpone toetje met verse aardbeien. Voor even snel tijdens het winkelen best te doen.

La Place Hoog Catherijne
V&D warenhuis
Rijnkade 5
3511 LC Utrecht
Tel: 0900-2358363


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat