Taj Mahal in Utrecht

Restaurant Taj Mahal - UtrechtVandaag een etentje gehad met vertrokken, vertrekkende en collega’s die blijven. In ieder geval gezellig dus! Zelf nam ik de Kashmiri Chicken – Kipfilet in een zachte, romige curry saus met amandelen, kokos, rozijnen en fruit. Zelf vond ik het een mwah gerecht, erg zoet en geen wauw effect. De Chicken Tikka Massala – Een combinatie van tandoori & curry: kipfilet uit de houtskool-kleioven in een massala curry: een zachte, milde smaak van cashewnoten, rozijnen, amandelen, verse room en tandoori saus die ik van een collega probeerde had wel het wauw effect en is zeker iets om te proberen! Wil Taj Mahal thuis proberen? Klik hier voor een recept van dit restaurant.

Taj Majal
Zadelstraat 32
3511 LV Utrecht
Tel: 030-2314530


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat