Taj Mahal in Utrecht

Restaurant Taj Mahal - UtrechtVandaag een etentje gehad met vertrokken, vertrekkende en collega’s die blijven. In ieder geval gezellig dus! Zelf nam ik de Kashmiri Chicken – Kipfilet in een zachte, romige curry saus met amandelen, kokos, rozijnen en fruit. Zelf vond ik het een mwah gerecht, erg zoet en geen wauw effect. De Chicken Tikka Massala – Een combinatie van tandoori & curry: kipfilet uit de houtskool-kleioven in een massala curry: een zachte, milde smaak van cashewnoten, rozijnen, amandelen, verse room en tandoori saus die ik van een collega probeerde had wel het wauw effect en is zeker iets om te proberen! Wil Taj Mahal thuis proberen? Klik hier voor een recept van dit restaurant.

Taj Majal
Zadelstraat 32
3511 LV Utrecht
Tel: 030-2314530


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel