Valess Ready to Wok Shanghai Sweet & Sour

Valess Ready to Wok Shanghai Sweet & Sour
Ingrediënten: Noodles, 1 pak Valess Ready to Wok Shanghai Sweet & Sour, 1 ui, 1 rode paprika, 250 gram champignons,

Aantal personen: 2

Bereid de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Meng de Valess blokjes met de kruiden uit de verpakking en 2 eetlepels olie, laat dit 3 minuten marineren. Doe de Valess blokjes in de ActiFry samen met 1 gesnipperde ui en 1 in reepjes gesneden rode paprika. Zet de ActiFry ongeveer 5 minuten aan. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons en de saus uit de verpakking Valess Ready to Wok toe en zet de ActiFry nog eens 5 minuten aan. Serveer de Valess Ready to Wok Shanghai Sweet & Sour met de noodles. Eet smakelijk!


5 reacties op “Valess Ready to Wok Shanghai Sweet & Sour

  1. # Waar kan ik Valess kopen?

    Valess is te koop in de supermarkt. In alfabetische volgorde: Albert Heijn, Bas van der Heijden, Boni, C1000, Coop, Coop Compact, Deen, Dekamarkt, Digros, Dirk van de Broek, Emte, Golff, Hoogvliet, Jan Linders, Jumbo, MCD, Nettorama, Plus, Poeisz, Spar, Super de Boer, SuperCoop en Vomar.

    Bron. Valess

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat