Varkenscurry met Rijst

Varkenscurry met Rijst
Ingrediënten: rijst, 2 schnitzels, 1 ui, zout, peper, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel mosterd, 1/2 eetlepel kerriepoeder, scheutje kookroom, 100 ml water, peterselie,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking of zoals je zelf gewend bent. Bak in hete olie 2 in reepjes gesneden schnitzels met 1 in ringen gesneden ui. Voeg naar smaak zout en peper toe. Bak tot de schnitzelreepjes bruin zijn. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel mosterd en 1/2 eetlepel kerriepoeder erdoor. Roer goed door. Voeg vervolgens nog een scheutje kookroom en 100 ml water toe. Laat het geheel nog ongeveer 20 minuten op laag vuur pruttelen. Voeg als laatste nog wat peterselie naar smaak toe. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


2 reacties op “Varkenscurry met Rijst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat