Varkenscurry met Rijst

Varkenscurry met Rijst

Ingrediënten: rijst, 2 schnitzels, 1 ui, zout, peper, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel mosterd, 1/2 eetlepel kerriepoeder, scheutje kookroom, 100 ml water, peterselie,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking of zoals je zelf gewend bent. Bak in hete olie 2 in reepjes gesneden schnitzels met 1 in ringen gesneden ui. Voeg naar smaak zout en peper toe. Bak tot de schnitzelreepjes bruin zijn. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel mosterd en 1/2 eetlepel kerriepoeder erdoor. Roer goed door. Voeg vervolgens nog een scheutje kookroom en 100 ml water toe. Laat het geheel nog ongeveer 20 minuten op laag vuur pruttelen. Voeg als laatste nog wat peterselie naar smaak toe. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!


2 reacties op “Varkenscurry met Rijst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel