Aardappelschotel met Champignons en Doperwten

Aardappelschotel met Champignons en Doperwten

Ingrediënten: 300 gram aardappelschijfjes, 1 ui, 250 gram champignons, 150 gram doperwten, 2 eetlepels tomatenketchup, 2 eetlepels zoete chillisaus, 2 bosuien,

Aantal personen: 2

Doe 300 gram aardappelschijfjes met 1 gesnipperde ui (diepvriesaardappelschijfjes zonder olie, verse aardappelschijfjes met 1 lepel olie in de ActiFry en zet de ActiFry ongeveer 15 minuten aan. Doe vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons en 150 gram doperwten toe. Zet de ActiFry nog eens 10 minuten aan. Meng ondertussen 2 eetlepels tomatenketchup met 2 eetlepels zoete chilisaus en doe dit samen met 2 in ringen gesneden bosuien in de ActiFry zet de machine nog 3 minuten aan. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel