Aardappelschotel met Champignons en Doperwten

Aardappelschotel met Champignons en Doperwten
Ingrediënten: 300 gram aardappelschijfjes, 1 ui, 250 gram champignons, 150 gram doperwten, 2 eetlepels tomatenketchup, 2 eetlepels zoete chillisaus, 2 bosuien,

Aantal personen: 2

Doe 300 gram aardappelschijfjes met 1 gesnipperde ui (diepvriesaardappelschijfjes zonder olie, verse aardappelschijfjes met 1 lepel olie in de ActiFry en zet de ActiFry ongeveer 15 minuten aan. Doe vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons en 150 gram doperwten toe. Zet de ActiFry nog eens 10 minuten aan. Meng ondertussen 2 eetlepels tomatenketchup met 2 eetlepels zoete chilisaus en doe dit samen met 2 in ringen gesneden bosuien in de ActiFry zet de machine nog 3 minuten aan. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat