AC Restaurant in Oosterhout

AC Restaurant - OosterhoutNa een dag in Brugge te hebben vertoefd op het ‘Choco-Late‘ festival hadden we toch best wel trek. Om de trek te stillen gegeten bij AC Restaurant Oosterhout. Om even je trek te stillen, maar voor mij eigenlijk geen tweede keer (al waren de schnitzels dan wel echt xxl, en kreeg je meer dan genoeg). Ik, Michel en mijn vader aten dus de schnitzel xxl met champignonsaus, frites en een salade en Britt het voordeelmenu een kippasteitje met frites en een salade. Het was mwah.

AC Restaurant Oosterhout
Beneluxweg 1
4904 SJ Oosterhout
Tel: 0162-453643


1 reactie op “AC Restaurant in Oosterhout

  1. Na een dagje Rotterdam met een groep leerlingen en begeleiders van het Technisch Instituut van Overijse (België),reserveerden we voor 38 personen een menu(+- 14 euro/pers)in AC Oosterhout.Bij aankomst werden we naar een achterafzaaltje geloodst(een plaatsje in het restaurant werd ons niet gegund),zonder ramen,ongedekte tafels (noch tafelkleden ,noch placemats).De ‘maaltijd’,die bestond uit schnitzels-inderdaad XXL, maar niet eetbaar omdat het wel gepaneerd karton leek, dito frietjes en meelsaus – stond al op ons te wachten in de vorm van een “warm buffet”.Er was geen bediening,geen enkele vorm van service en zoals reeds vermeld: niet eetbaar. Zelfs het toetje kon niet echt bekoren,zodat we teleurgesteld afdropen. Ik vind de manier waarop wij behandeld werden ,getuigen van een groot gebrek aan respect voor de klanten die dit restaurant bezoeken.Schandelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat