Kipfilet met Paprika en Ricotta uit de Oven

Kipfilet met Paprika en Ricotta uit de Oven
Ingrediënten: 2 kipfilets, 1 gegrilde paprika, 125 gram ricotta, 100 gram gerookte ontbijtspek,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij 2 kipfilets open. Snij 1 gegrilde paprika heel fijn en leg dit op beide kipfilets. Doe er daarna ricotta op. Vouw de kipfilets dik en omwikkel de kipfilets met plakjes gerookte ontbijtspek. Leg de kipfilets in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 25 tot 30 minuten in de voorverwarmde oven. Erbij hadden we een salade en aardappelbolletjes. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat