Kipfilet met Paprika en Ricotta uit de Oven

Kipfilet met Paprika en Ricotta uit de Oven

Ingrediënten: 2 kipfilets, 1 gegrilde paprika, 125 gram ricotta, 100 gram gerookte ontbijtspek,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij 2 kipfilets open. Snij 1 gegrilde paprika heel fijn en leg dit op beide kipfilets. Doe er daarna ricotta op. Vouw de kipfilets dik en omwikkel de kipfilets met plakjes gerookte ontbijtspek. Leg de kipfilets in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 25 tot 30 minuten in de voorverwarmde oven. Erbij hadden we een salade en aardappelbolletjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel