Worstjes met Tomaat en Rode Ui uit de Oven

Worstjes met Tomaat en Rode Ui uit de Oven
Ingrediƫnten: 4 worstjes, 2 rode uien, 2 teentjes knoflook, 250 gram roma tomaten, balsamico azijn, basilicum,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe in een ovenschaal 4 gekruide worsten, 2 grof gesneden rode uien en 2 fijngehakte teentjes knoflook. Zet de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Haal de schaal uit de oven en voeg 250 roma tomaten en basilicum toe. Besprenkel met balsamico azijn en zet de ovenschaal nog 15 minuten terug in de oven of totdat de worstjes gaar zijn. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat