Worstjes met Tomaat en Rode Ui uit de Oven

Worstjes met Tomaat en Rode Ui uit de Oven

Ingrediënten: 4 worstjes, 2 rode uien, 2 teentjes knoflook, 250 gram roma tomaten, balsamico azijn, basilicum,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe in een ovenschaal 4 gekruide worsten, 2 grof gesneden rode uien en 2 fijngehakte teentjes knoflook. Zet de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Haal de schaal uit de oven en voeg 250 roma tomaten en basilicum toe. Besprenkel met balsamico azijn en zet de ovenschaal nog 15 minuten terug in de oven of totdat de worstjes gaar zijn. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel