Wraps met Kaasburgers

Wraps met Kaasburgers

Een lekker lunchgerecht met overgebleven wraps en sla. Makkelijk, snel klaar en lekker!

Ingrediënten: 3 kaasburgers, 3 wraps, sla,

Aantal personen: 3

Bak de Wapenaer kaasburgers aan beide zijden bruin. Verwarm ondertussen de wraps in de magnetron volgens de aanwijzing op de verpakking. Beleg de wraps met sla. Leg de kaasburgers erop en doe er eventueel de saus over uit de verpakking (cranberry ananassaus) of een saus naar eigen smaak. Vouw de wraps als een enveloppe. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel