Wraps met Kipfilet, Paprika en Oesterzwammen

Wraps met Kipfilet, Paprika en Oesterzwammen

Vandaag heeft Britt staan brutselen en heeft wraps met kipfilet, paprika en oesterzwammen gemaakt.

Ingrediënten: 3 wraps, 1 ui, 1 kipfilet, kipkruiden, zout, peper, 1 groene paprika, 150 gram oesterzwammen, crème fraiche, sla,

Aantal personen: 3

Bak in hete olie 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en breng op smaak met kipkruiden, zout en peper. Bak de blokjes kipfilet goudbruin. Voeg 1 gesneden groene paprika en 150 gram oesterzwammen toe en roerbak een minuut of 5. Verwarm ondertussen 3 wraps in de magetron volgens de aanwijzing op de verpakking. Besmeer de wraps met crème fraiche en wat sla. Leg op elke wrap het kipmengsel en vouw de wraps dicht als een enveloppe. Serveer de wraps met een saus naar eigen smaak. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel