Varkenshaas Zoetzuur met Rijst

Varkenshaas Zoetzuur met Rijst

Ingrediënten: rijst, 1 varkenshaas, 1 ui, 1 paprika, gemberpoeder, 200 ml groentebouillon, 100 ml rode wijnazijn, 4 eetlepels honing, 3 bosuien,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking of op de wijze zoals je het normaal doet. Bak in hete olie 1 in blokjes gesneden varkenshaas bruin. Voeg 1 gesnipperde ui, 1 gesneden paprika en gemberpoeder naar smaak toe. Roerbak ongeveer 5 minuten. Voeg vervolgens 200 ml groentebouillon, 100 ml rode wijnazijn en 4 eetlepels honing toe. Breng kort aan de kook en laat het vervolgens nog 10 minuten pruttelen. Voeg 1 minuut voor het einde nog 3 in ringen gesneden bosui toe. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel