Varkenshaas Zoetzuur met Rijst

Varkenshaas Zoetzuur met Rijst
Ingrediƫnten: rijst, 1 varkenshaas, 1 ui, 1 paprika, gemberpoeder, 200 ml groentebouillon, 100 ml rode wijnazijn, 4 eetlepels honing, 3 bosuien,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking of op de wijze zoals je het normaal doet. Bak in hete olie 1 in blokjes gesneden varkenshaas bruin. Voeg 1 gesnipperde ui, 1 gesneden paprika en gemberpoeder naar smaak toe. Roerbak ongeveer 5 minuten. Voeg vervolgens 200 ml groentebouillon, 100 ml rode wijnazijn en 4 eetlepels honing toe. Breng kort aan de kook en laat het vervolgens nog 10 minuten pruttelen. Voeg 1 minuut voor het einde nog 3 in ringen gesneden bosui toe. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat