Gewokte Groenten met Kip en Rijst

Gewokte Groenten met Kip en Rijst

Ingrediënten: rijst, 1 kipfilet, 1 wortel, 1 rode paprika, 200 gram peultjes, 100 ml bouillon, 125 gram taugé, 3 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel balsamico azijn,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 in blokjes gesneden kipfilet goudbruin. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden wortel, 1 gesneden rode paprika en 200 gram peultjes toe. Roerbak ongeveer 5 minuten Voeg 100 ml bouillon en laat de bouillon koken tot het bijna verdampt is. Voeg vervolgens 125 gram taugé, 3 eetlepel ketjap manis en 1 eetlepel balsamico azijn toe. Roerbak nog ongeveer 5 minuten. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>