Gewokte Groenten met Kip en Rijst

Gewokte Groenten met Kip en Rijst
Ingrediënten: rijst, 1 kipfilet, 1 wortel, 1 rode paprika, 200 gram peultjes, 100 ml bouillon, 125 gram taugé, 3 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel balsamico azijn,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 in blokjes gesneden kipfilet goudbruin. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden wortel, 1 gesneden rode paprika en 200 gram peultjes toe. Roerbak ongeveer 5 minuten Voeg 100 ml bouillon en laat de bouillon koken tot het bijna verdampt is. Voeg vervolgens 125 gram taugé, 3 eetlepel ketjap manis en 1 eetlepel balsamico azijn toe. Roerbak nog ongeveer 5 minuten. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat