Gewokte Groenten met Kip en Rijst

Gewokte Groenten met Kip en Rijst

Ingrediënten: rijst, 1 kipfilet, 1 wortel, 1 rode paprika, 200 gram peultjes, 100 ml bouillon, 125 gram taugé, 3 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel balsamico azijn,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 in blokjes gesneden kipfilet goudbruin. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden wortel, 1 gesneden rode paprika en 200 gram peultjes toe. Roerbak ongeveer 5 minuten Voeg 100 ml bouillon en laat de bouillon koken tot het bijna verdampt is. Voeg vervolgens 125 gram taugé, 3 eetlepel ketjap manis en 1 eetlepel balsamico azijn toe. Roerbak nog ongeveer 5 minuten. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel